LogoEl Carmel .cat

Tre­ba­llem per Cuba, tre­ba­llem per Boyeros

Dades de contacte

Carrer del Llo­bre­gós, 105, 4rt-5é
08032, Barcelona
telefon 660 72 01 91

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
web
Facebook
Twitter
Google+

Horari

  Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte Diumenge
Matí Tancat Tancat Tancat Tancat Tancat Tancat Tancat
Tarda Tancat Tancat Tancat Tancat Tancat Tancat Tancat

Descripció

Treballem per Cuba, treballem per Boyeros, (entitat que organitza la Brigada III República), es una associació de tendència comunista i republicana, que te com a missió especial la pràctica de la solidaritat política y activa a favor del poble cubà i de la seva revolució, sense descartar el nostre suport (en moments puntuals) a altres pobles oprimits i necessitats.
Ens vam constituir en Associació l'any 1996 y degut al agermanament, per aquelles dates, del nostre districte Horta-Guinardó, amb el Municipi de Boyeros de la Habana, vam decidir bolcar els nostres esforços, de manera prioritària, en aquesta zona de la capital cubana.
Els cinc o sis anys primers ens vam dedicar (a part d'enviar les respectives donacions) al germanament entre escoles de primària y secundària de diferents districtes de Barcelona amb les similars de Boyeros, generant un fluid i regular intercanvi de correspondència escolar entre les dos parts, tant a nivell de l'alumnat com de professorat, així com diverses campanyes de recollida de material escolar i joguines per enviar a les esmentades escoles.
Pel que fa al tema de la financiació, donat que no rebem cap ajuda institucional, s'aconsegueix a partir dels stands o paradetes que muntem cada any per les festes del Carmel o per la Mostra d'Entitats, cada dos anys. Això ens permet la subsistència com a Associació i al mateix temps poder realitzar diverses donacions en metàl·lic per Boyeros, com vam poder fer al 2006, 2008 i 2010.

Fotografies

Inici de sessió / Alta d'usuari